Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم گفت: کوچک‌سازی بدنه فاز ۵ عمار یاسر یکی از تصمیم‌گیری‌های مهم برای پروژه‌های شهری در سال جاری است و انشاءالله شاهد راه‌اندازی و بهره‌برداری آن تا قبل از پایان سال ۹۷ باشیم. ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، موضوعات پیرامون معماری و شهرسازی ازجمله محورهای مهم و حساس شهری بوده که به‌صورت روزانه مورد مطالبه شهروندان است، تصمیم‌گیری در اجرای پروژه‌های جدی، اتمام و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام ازجمله مسائلی بوده که  مردم راه‌اندازی آن‌ها در زمان پیش‌بینی‌شده را از مجموعه مدیران شهری انتظار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه برای اطلاع  دقیق‌تر از آخرین وضعیت پروژه‌های شهری با محمود محرری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر قم به گفت‌وگو پرداخته‌ایم.

تسنیم: از آغاز به کار کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم بفرمائید؟

این کمیسیون از ابتدای آغاز به کار پنجمین دوره شورای اسلامی شهر قم با حضور 7 نفر از اعضا تشکیل‌شده است، و تنها کمیسیونی که در شورای اسلامی شهر قم مرکب از 7 عضو بوده، کمسیون معماری و شهرسازی است و کمیسیون‌های دیگر حداکثر 5 نفر عضو دارند که به‌صورت مستمر هر هفته یک جلسه پیرامون موضوعات مرتبط برگزارشده است.

تسنیم: مهم‌ترین وظیفه و مسئولیت کمیسیون معماری و شهرسازی چیست؟

توافقنامه‌ها و لوایحی وصولی از ناحیه شهرداری بخشی از مهم‌ترین دستورالعمل‌های این کمیسیون بوده که پس از بررسی در کمیسیون معماری و شهرسازی برای تصویب نهایی در صحن علنی به رأی گذاشته می‌شود.

توافقنامه‌های تملیک و خرید املاک ازجمله مهم‌ترین اموری بوده که در این کمیسیون موردبررسی و نظارت قرار می‌گیرد، همچنین تعیین تکلیف فاز 5 عمار یاسر یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت‌هایی بوده که به دلیل پیشرفت فیزیکی اندک در عملیات اجرایی آن مورد مطالبه و درخواست شهروندان بوده است.

تسنیم: آخرین تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته در زمینه فاز 5 پروژه عمار یاسر چه بوده است؟

کوچک‌سازی بدنه فاز 5 عمار یاسر یکی از تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته در این زمینه بوده تا ادامه عملیات عمرانی آن با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

به نظر می‌رسد بازنگری در محور این پروژه و کوچک‌سازی بدنه مهم‌ترین اموری بوده که می‌تواند سبب شود تا با بودجه مناسبی که شورای اسلامی شهر برای آن اختصاص داده شاهد راه‌اندازی و بهره‌برداری آن تا قبل از پایان سال 97 باشیم.

فاز 5 عمار یاسر از خیابان معلم آغاز و از جنب ساختمان ناشران تا میدان سپاه امتداد خواهد داشت، همچنین اصلاح و بازنگری در ساختمان شورای اسلامی شهر قم نیز صورت گرفته و امید می‌رود تا پایان سال 97 ساختمان شورای اسلامی شهر قم به محل جدید در جنب شهرداری قم منتقل شود.

تسنیم: برنامه شورای شهر برای کاستن از کمبود پارکینگ‌های عمومی در شهر قم چیست؟

اولویت‌بندی پارکینگ‌های عمومی برای سال 97 در دستور کار قرار گرفته که جمع‌بندی‌های نهایی آن در دستور کار قرار دارد و جانمایی‌های مختلف آن نیز موردبررسی قرارگرفته است.

هسته مرکزی شهر قم ازجمله مهم‌ترین نقاط شهری بوده که نیاز به پارکینگ در آن احساس می‌شود که عمده اعتبارات آن از محل حذف پارکینگ پروانه‌های ساختمانی به‌صورت وجوه سپرده تأمین می‌شود، و شهرداری موظف بوده از وجوه حاصل از حذف پارکینگ، پارکینگ‌های عمومی احداث کند که تعدادی از این پارکینگ‌ها برای سال 97 نهایی شده است.

تسنیم: وضعیت تملک‌های نیمه‌تمام طرح‌های عمرانی شهر قم به کجا رسیده است؟

پروژه‌هایی مانند سجادیه، ادامه شهید روحانی، خیابان دروازه ری، خیابان کارگر، فردوسی، ادامه بلوار جمهوری، شهید فهیمی و رینگ دوم جمکران ازجمله طرح‌های تملک نیمه‌تمام بوده که به‌صورت مستمر در کمیسیون موردبررسی قرار می‌گیرد تا تکلیف و وضعیت آن‌ها هرچه زودتر مشخص شود.

تسنیم: مهم‌ترین مشکل بافت‌های فرسوده شهر قم چیست؟

هدف‌گذاری شورای شهر قم در زمینهٔ بافت‌های فرسوده کاستن از حجم محدودیت‌ها و افزایش مشوق‌های لازم برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر است، بهبود وضعیت بافت‌های فرسوده استان نیازمند تعامل و همکاری دستگاه‌های مختلف استانی بوده تا از مکانیزم‌های تشویقی در این زمینه برای سرمایه‌گذاری‌های اصولی بهترین نوع استفاده صورت پذیرد، اما متأسفانه مشوق‌های در نظر گرفته‌شده در این زمینه نیز جذابیت‌های لازم را ندارد.

تسنیم: چه اقداماتی در زمینهٔ شفاف‌سازی تعرفه‌های شهرداری صورت گرفته است؟

شفاف‌سازی ضوابط و تعرفه‌های شهرسازی و اطلاع‌رسانی مناسب به مردم یکی از مهم‌ترین مطالبه‌های مردمی از شورای شهر قم بوده است، چراکه عدم مشخص بودن و شفافیت این تعرفه‌ها شهروندان را در مراجعه به شهرداری با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده است، شهرداری باید بستری ایجاد کند تا شفاف‌سازی تعرفه‌ها و فرایندها به‌صورت پایگاه‌های الکترونیکی و به‌صورت غیرحضوری در اختیار مردم قرار گیرد.

تسنیم: برنامه‌های شورای شهر قم درزمینهٔ نما و منظر ساختمان‌های شهری چیست؟

ساماندهی و زیباسازی محور بافت تاریخی و فرهنگی شهر قم یکی از اولویت‌های مهم شهر قم در سال 97 بوده که توسط سازمان بهسازی و زیباسازی اطراف حرم مطهر در حال اجرا بوده که پیاده راه‌سازی، اجرای بدنه و کف سازی ازجمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه بوده است.

برنامه‌هایی در شورای شهر قم صورت گرفته تا احداث ساختمان‌های جدید در شهر قم بر مبنای معماری ایرانی و اسلامی صورت گیرد که شهرداری قم نیز در این زمینه تصمیم‌گیری‌های مناسبی انجام داده است، کمیته‌ای در شهرداری قم تشکیل‌شده تا طرح‌های پیشنهادی در نمای منازل را بررسی کرده و  ضرورت تغییرات احتمالی در نمای خانه‌ها را به شهروندان اطلاع دهد.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۵۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیشنهاد می‌کنم بازرسی کار در کشور توانمندسازی شود، در این راستا ادارات نیز مکلف به فعال کردن واحد HSE شوند و در کنار مدیریت بحران استان قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، منصور شیشه‌فروش امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از مدیریت شهر اصفهان که در مدیریت بحران و در حوزه پیشگیری پیشگام است، اظهار کرد : بخشی از حوادث ریشه طبیعی دارند، در کشور بیش از ۴۲ حادثه طبیعی که سابقه وقوع داریم شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از حوادث انسان ساخت هستند که می‌توان اقداماتی را در راستای کنترل و پیشگیری آن انجام داد، افزود: نوروز ۸۵۰ نفر و در تعطیلات عید فطر ۱۵۰ نفر در جاده‌های کشور جان باختند که بر اساس گزارش علت بیش از ۸۰ درصد این حوادث، خطای انسانی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: هر فردی در پازل مدیریت بحران باید نقش خود را بداند و نباید در کنترل حادثه‌ها ناامید شد و هیچ موضوعی نمی‌تواند مانع مسائل ایمنی شود.

وی ادامه داد: در مدیریت بحران نباید بی‌تفاوت شد، زیرا بی‌تفاوتی نقطه عطفی در رخ دادن حادثه است.

شیشه‌فروش با بیان اینکه حادثه‌ای نیست که در اصفهان رخ دهد و آن را مستند سازی نکرده و پیرو آن دستورالعمل نداده باشیم، افزود: وظیفه ما در مدیریت بحران پیشگیری است و ابزاری که در این مسیر داریم، آموزش است، در نهایت نیز باید حوادث رخ داده را در کمترین زمان کنترل کرد و در ادامه بازسازی را در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۶ نفر به دلیل حوادث ناشی از کار فوت کردند که نیمی از آمار فوتی‌ها به کارگاه‌های ساختمانی اختصاص داشته است تصریح کرد: مشکلاتی همچون فرونشست در اصفهان وجود دارد که باید برای ایمنی شهر در برابر این پدیده پیش بینی‌هایی انجام شود، در این راستا مطالعات فرونشست زمین در کارگروهی در استان انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به انجام مطالعات هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی توسط شهرداری اصفهان گفت: مطالعه ایمنی بازار با موضوع حریق انجام و در یونسکو به‌عنوان مطالعه برتر شناخته شده است.

وی با تقدیر از شهرداری اصفهان برای استقرار و پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE و تشکیل کارگروهی با این موضوع اظهار کرد: شناسایی سازه‌های آسیب پذیر در برابر حوادث در دست انجام است از ۴۳۰ ساختمان شناسایی شده، ۵۰ ساختمان رفع عیب شده است.

شیشه‌فروش با یادآوری مدیریت بحران در دوران شیوع کرونا و روش مشارکت جمعی در آن روزها گفت: مدیریت بحران در دوران شیوع کرونا درس آموز است و باید تجارب آن مستند سازی شود، روزهایی که صنایع هم به کمک آمدند، در جایی که خود صنایع کمترین فوتی را بر اثر کرونا داشتند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه ۱۰ هزار واحد صنعتی در استان داریم که با چند نفر نیرو نمی‌توان بازرسی آنها را عملیاتی کرد افزود: باید ساختار در وزارت کار تغییر کند ، پیشنهاد می‌کنم بازرسی کار در کشور توانمند سازی شود، در این راستا همه ادارات نیز مکلف به فعال کردن واحد HSE شوند و در کنار مدیریت بحران قرار بگیرند .

وی گفت : آمادگی داریم جلسه مشترکی با حضور صنایع بزرگ و شهرداری و یا مشارکت اداره کار در راستای تبیین مسائل استان با تمرکز بر حوزه HSE برگزار کنیم.

کد خبر 750045

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • شهرداری و دولت اختلافی در زمینه اجرای مونوریل قم ندارند
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران