Web Analytics Made Easy - Statcounter

همسر یاسر عرفات، رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین در پانزدهمین سالگرد درگذشت همسرش درباره برخی از وقایع و نگرش‌هایی که این رهبر فلسطینی داشت و همچنین نگرانی‌اش در مورد مسأله فلسطین سخن گفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، سهی عرفات، همسر یاسر عرفات، رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین در پانزدهمین سالگرد درگذشت همسرش گفت: ابو عمار به من درباره خاطرات و وقایع دوران کودکی خود به همراه فتحی، برادرش در خانه خلیل ابو السعود، پدربزرگشان در شهرک "القدیمة" در شهر قدس سخن گفته بود و این که زهوة، مادرش وقتی که او تنها چهار سال داشت، درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: خاطره ابوعمار از ذهن من و زهوة، دخترش بیرون نمی‌رود، در هر مکان و هر زمانی که حادثه‌ای در فلسطین و حتی جهان رخ می‌دهد، یاد و خاطره او با ماست و از خود می‌پرسم اگر ابو عمار زنده بود چه می‌گفت و چه می‌کرد؟

سهی عرفات تصریح کرد: این خانواده نبودِ ابو عمار را احساس می‌کند. ما آرزو داشتیم که در مراسم فارغ‌التحصیلی زهوة از دانشگاه حضور داشت. وی همیشه تمایل داشت و توصیه می‌کرد که زهوة تحصیلات دانشگاهی خود را در بهترین دانشگاه‌های جهان به اتمام برساند و این امر محقق شد.

وی درخصوص مواضع و عملکرد عرفات گفت: ابوعمار هیچ یک از اعضای ملتش را فراموش نکرد و به کسانی که از وی درخواست کمک می‌کردند، کمک می‌کرد و به فکر همه بود، بیشتر از چهار ساعت نمی‌خوابید و گاهی اوقات برای پیگیری جزئیات دقیق‌تر زندگی ملت فلسطین از خواب بیدار می‌شد و به آنها اطمینان داشت.

همسر یاسر عرفات همچنین خاطرنشان کرد: هم و غمّ او ملت و مسئله فلسطین بود و با هواپیمای کوچک خود که ۱۱ سرنشین را در خود جای می‌داد، جهان را می‌گشت و با تمامی سختی‌ها و خطرات مقابله می‌کرد.

وی تاکید کرد: ابو عمار براساس تمام آزمایشات و معاینات پزشکی که برای یافتن علت مرگ وی انجام شد، مسموم شد و درگذشت و صد در صد به خاطر مسمومیت درگذشت و تمامی اسناد این موضوع را اثبات می‌کند.

سهی عرفات در پیامی خطاب به ملت فلسطین گفت، پکپارچه باشند، به اختلافات پایان دهند و میراث یاسر عرفات را حفظ کنند.

یاسر عرفات در ۱۱ نوامبر سال ۲۰۰۴ در سن ۷۵ سالگی در پاریس، پایتخت فرانسه درگذشت.

به گفته سهی عرفات، او بر اثر ماده پلونیوم مسموم شده و تا امروز هم کسی نمی‌داند قاتل او چه کسی بوده است.

بیوه عرفات در سال‌های قبل گفته بود: سم داخل سوپ بود. ابوعمر اولین قاشق از این سوپ را که خورد ناگهان شروع به لرزیدن کرد و فورا به داخل دستشویی رفت و همه آن را بالا آورد. این رویداد ۱۲ اکتبر سال ۲۰۰۴ میلادی، یک ماه پیش از فوت عرفات در یکی از بیمارستان‌های پاریس رخ داد. تنها یک نفر می‌توانسته این کار را کرده باشد، کسی که خیلی به ابوعمر نزدیک بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ياسر عرفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل

نماینده دائم روسیه در نشست مجمع عمومی، با تاکید بر لزوم تحقیقات درباره کشف گورهای دسته جمعی در غزه، یادآور شد که برقراری آتش بس و پذیرش عضویت فلسطین در سازمان ملل اولین گام و شرط لازم برای حل و فصل مناقشه خاورمیانه است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل شب گذشته در نشست مجمع عمومی این سازمان تاکید کرد که یکی از شروط دستیابی به حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه در خاورمیانه، عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل است.

این دیپلمات گفت: «خشونت باعث خشونت می‌شود و این دور باطل تنها در صورتی می‌تواند شکسته شود که ما به آتش‌بس بی‌قید و شرط دست یابیم و بحث‌های جدی درباره احتمال دستیابی به یک راه‌حل سیاسی عادلانه را آغاز کنیم. برای این کار البته باید درگیری‌ها متوقف شود و شرایط خاصی فراهم شود. ما عمیقاً معتقدیم که عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد یکی از آنهاست. این مسئله مواضع طرفین برای آغاز مذاکرات را برابر خواهد کرد.»

نبنزیا توضیح داد که یکی از طرف‌های دیگر - اسرائیل، بلافاصله در سال 1949 چنین عضویتی را دریافت کرده و اکنون پذیرش فلسطین در سازمان ملل اولین گام عملی به سوی راه حل عادلانه مناقشه خاورمیانه خواهد بود.

در 18 آوریل، ایالات متحده در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه‌ای که در آن توصیه به پذیرش فلسطین به عنوان عضو کامل این سازمان شده بود، را مسدود کرد. 12 عضو شورای امنیت از جمله روسیه و چین به تصویب این سند رای مثبت دادند.

تاکید روسیه بر لزوم تحقیقات بین‌المللی درباره گورهای دسته جمعی در غزه 

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی همچنین گفت که لازم است تحقیقات بین المللی انجام شود و اطمینان حاصل شود که افراد مسئول گورهای دسته جمعی در نوار غزه به دست عدالت سپرده می‌شوند .

واسیلی نبنزیا افزود: اخیراً گزارش‌های هولناکی از کشف گورهای دسته جمعی در این منطقه منتشر شده است. تحقیقات بین المللی مستقل برای اطمینان از اینکه عاملان آن به دست عدالت سپرده شوند، بسیار ضروری است.

این دیپلمات روس تاکید کرد: «طرف اسرائیلی تنها به راه حل نظامی برای مسئله فلسطین علاقه دارد و آمریکا نیز در این زمینه با دولت یهود همراهی می‌کند. روسیه به انجام هر کاری که لازم است ادامه خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که کشتار مردم غزه متوقف می‌شود و در آینده پارامترهای همزیستی اسرائیل با فلسطین مستقل که دارای وضعیت عضو کامل سازمان ملل است نه در میدان جنگ، بلکه بر سر میز مذاکرات و با حضور کشورهای عرب منطقه مشخص شود.»

در اواخر آوریل، خبرگزاری فلسطینی وفا گزارش داد که در نتیجه عملیات جستجو در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، امدادگران فلسطینی 392 جسد را در گورهای دسته جمعی کشف کردند. در برخی از اجساد آثار شکنجه دیده شد و حداقل 20 نفر زنده به گور شدند. ارتش رژیم صهیونیستی در 7 آوریل منطقه خان یونس را ترک کرد و این گور دسته جمعی دو هفته پس از آن در منطقه پیدا شد.

کشف گور دسته‌جمعی در بیمارستان الناصر خان‌یونساعلام خروج نیروهای زمینی ارتش اسرائیل از خان‌یونسفشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • مهار حریق خودرو در بلوار یاسر شهرکرد
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ببینید | ۱۴ اردیبهشت سالروز درگذشت ناصر چشم آذر
  • معلمان مشق عشق را در مکتب‌خانه‌ها تدریس می‌کنند
  • استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین
  • ببینید | ۱۲ اردیبهشت سالروز درگذشت محمدرضا لطفی
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن