Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- حاشیه‌نشینی از جمله موضوعات تکراری مدیریت شهری مشهد است که همیشه از آن به‌عنوان معضلی بزرگ یاد می‌شود اما هیچگاه تصمیم جدی برای ساماندهی آن گرفته نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حاشیه شهر مشهد یکی از موضوعات مهم و مطرح مدیریت شهری در تمامی دوره‌ها بوده و بازدیدهای زیادی از حاشیه شهر مشهد انجام شده و طرح‌های زیادی در راستای ساماندهی و حل مشکلات این محلات و مناطق ارائه شده است اما تاکنون ساماندهی جدی نسبت به مشکلات و معضلات و حتی آسیب‌های حاشیه شهر مشهد صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا بازدید میدانی از محلات شهرک شیرین، عمار یاسر و آقامصطفی خمینی شهر مشهد داشتیم و از نزدیک مشکلات این محلات را لمس کردیم و در ادامه گفت‌وگویی با فعالان این مناطق در حوزه ساماندهی حاشیه شهر داشتیم.

کال عمار یاسر رها شده است

صاحب‌قلم مدیر دفتر توسعه محله عمار یاسر در این باره به بوی تعفن ناشی از عدم سرپوشیدگی روان آب همیشگی کال عمار یاسر اشاره کرد و گفت: این مسئله ‌سال‌هاست که با ایجاد بوی نامطبوع شدید گریبان‌گیر مردم شده است، درحالی که ابتدای همین کال از شهرک عسکریه است و در آنجا به‌دلیل وجود پادگان، فاضلاب مربوطه را در لوله‌هایی به قطر ١٢ cm هدایت کرده‌اند، اما ادامه مسیر که به این منطقه می‌رسد، رها شده است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین خزایی امام‌جماعت مسجد شهرک شیرین اظهار داشت: در محلات عمار یاسر، شیرین و آقا مصطفی خمینی به شدت نبود کلانتری محسوس است که این موضوع مشکلات امنیتی و  سرقت‌های متعددی را به همراه آورده است. بسیج بسیار سختکوش بوده اما قطعا نیاز به استقرار کلانتری خواهد بود.

10 کلانتری در حاشیه شهر مشهد ایجاد می‌شود/ سامان‌دهی معتادان متجاهر کار جهادی و انقلابی می‌طلبدسهم حاشیه شهر مشهد از اعتبارات شهری باید افزایش یابدقوانین تسهیلگر "بارآفرینی حاشیه شهر مشهد" را سرعت می‌بخشد

وی افزود: ورود به مسیرهای بزرگراه (صدمتری) برای اهالی این مناطق نیازمند طواف و دورزدن کامل بازار حافظ است، سایر مسیرها نیز یا ورود ممنوع بوده و یا به‌دلیل عدم وجود سرعتکاه قرار گرفتن در مسیر بزرگراه را دشوار و خطرناک کرده است. اکنون که بزرگراه بین ما و سایر مناطق فاصله انداخته و این یعنی دور شدن و عدم دسترسی به خدمات و امکاناتی که می‌توانست نصیب مردم این محلات نیز باشد.

هیچ سرانه درمانی و بهداشتی در محله نداریم

ذاکر؛ از فعالان اجتماعی محله بیان کرد: سرانه درمانی و بهداشتی صفر است و این مردم را مجبور می‌کند برای حداقل مسائل درمانی و بهداشتی به محلات شهید رجایی و... مراجعه کنند، لذا از نیازهای ضروری احداث درمانگاه یا حتی بیمارستان است که می‌تواند در زمان‌های متعدد کمک حال زائرین عزیز حرم مطهر رضوی نیز باشد. کمبود اتوبوس، جای‌گذاری نامناسب و تغییر مداوم ایستگاه‌‌ها طبیعتاً مقبول مردم نیست.

خانم رضایی از فعالان اجتماعی محله گفت: جمع‌آوری ضایعات توسط اتباع غیرمجاز بلای جان مردم شده و زیبایی محلات را نیز تحت‌الشعاع خود قرار داده است. بخش زیادی از اراضی کارخانه قند در اختیار شهرداری است که انتظار داریم با توجه به وجود این اراضی نسبت به ایجاد مراکز آموزشی، درمانی و... تلاش شود. بلوکه‌‌های اراضی رها شده آستان قدس پاتوق‌های متعددی را برای معتادین ایجاد کرده که طبیعتاً گرمخانه اولویت نیست و نیاز به راهکار ریشه‌ای داریم.

حیدرپور طرقی مشاور حوزه ساماندهی حاشیه ساماندهی حاشیه شهر مشهد نیز به توسعه نامتوازن شهر مشهد اشاره کرد و افزود: به‌دلیل توسعه نامتوازن شهر مشهد، محلاتی که از طولانی‌مدت و قبل از مناطقی مثل «قاسم‌آباد» وجود داشته‌اند، اکنون تبدیل به مناطق کم‌برخوردار یا همان حاشیه‌شهر شدند. در سال گذشته اعتبار زیادی برای پروژه‌های عمرانی شهر مشهد اختصاص داده شد که اگر این اعتبار در حاشیه شهر می‌آمد قطعا مشکلات اکنون وجود نداشت.  بسیاری از مشکلات محلات حتی نیاز به اعتبار خاصی ندارد و تنها پیگیری‌ها از مسیر و مبادی صحیح و مؤثر راهگشاست.

وی در رابطه مسائل مطرح شده پیرامون طرح اگو از سوی مردم، بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب حداقل کاری که می‌تواند انجام دهد شفاف‌سازی در مورد هزینه های طرح اگو است که سبب نگرانی مردم شده است، همچنین می‌توان برای افراد کم بضاعت مسیرهایی را طراحی کرد که پرداخت هزینه انشعاب تسهیل شود.

مشاور حوزه ساماندهی حاشیه ساماندهی حاشیه شهر مشهد ادامه داد: نخستین مصوبه دوفوریتی شورای ششم شهر مشهد، اختصاص اعتبار ١ میلیاردی برای هر یک از محلات مشهد بود که باید مردم این محلات نیز با مشورت و تعامل با شورای اجتماعی، دفاتر توسعه محله، مساجد، معتمدین و فعالان منطقه اقدام به تعریف پروژه و ارائه آن داشته باشند.»

انتهای پیام/281/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمانی و بهداشتی ساماندهی حاشیه حاشیه شهر مشهد عمار یاسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان

در حاشیه دومین نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان، قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای بین سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان و شرکت صنایع شهر فرین منعقد شد و به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در حاشیه دومین نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان، امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشا_ قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای بین سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان و شرکت صنایع شهر فرین منعقد شد.

ساماندهی وضعیت ترافیکی، حذف پارک‌های طولانی مدت، توزیع عادلانه فضای پارک و سایر موارد از اهداف انعقاد این قرارداد است.

قرار است در فاز نخست تعداد ۴ هزار فضای پارک به صورت مکانیزه با موتور سیکلت در سطح شهر اصفهان ساماندهی شود.

این پروژه طی قرارداد با شرکت صنایع شهر فرین (وابسته به بانک شهر) انجام خواهد شد.

کد خبر 749725

دیگر خبرها

  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد